You are currently viewing Korineum Strand Klubb Esentepe

Korineum Strand Klubb Esentepe

Sikrer avslapping & feriebløt hjerne

Korineum Strand Klubb  Esentepe er en av de fineste og mest intime strandklubbene i Esentepe området. Der kan en bade både fra stranden og moloen med stupebrygge. Det er herlig å snorkle lands moloen og fjellformasjonen i bakkant av moloen.

Korineum strand klubb esentepe med treplatting og solstoler.

Inngangsprisen er ca 15-20 TL pr. voksen person, som inkluderer solseng, parasoller, skifterom, toalett, dusj og mulighet for å spise på strand restauranten. I 2017 ble det laget en ny asfaltert og bredere vei ned til beach club’en. Det er nok parkeringsplasser der og fult veldig deilig på forsommeren og ettersommeren i september og utover, når det ikke er så varmt lenger. I September måned er det 28 grader i havet, en favoritt årstid for mange.

Snorkeling paradis ved Korineum langs klippene.

Korineum Beach club har en bar/lunchrestaurant drevet av Korineum Golf og Beach hotel.  Derfor er maten veldig god. Det serveres lunch/smårett meny i noen ala samme stil, som oppe på golfklubben.  Maten er god og porsjonene bra.

Drikke blir servert i kraftige plastglass, slik at det ikke blir glassbiter liggende rundt på anlegget.

Strand drink i plastglass på Korineum Strand klubb

 

Solnedgang sett fra Korineum Strand Klubb esentepe sin molo, nord Kypros.

Korineum Strand Klubb Esentepe, er et deilig sted en sommerferie dag. Varm, slapp og passe “feriebløt i hjernen”  Monica O. Oseberg, FeriehusMiddelhavet, koser seg i skyggen og venter på Kalamari.

Monica Oseberg sitter i skyggen for å spise lunch på Korineum beach club.

Kalamari og chips på Korineum strandklubb

Det er fult mulig å ligge på naturlig gress på denne beach club’en. Det betyr at her kan alle finne sin favoritt plass, uansett om en foretrekker på sand, luftig helt ytterst på moloen på platting eller på det øverste nivået direkte på gressdekke.

Det er populært å arrangere bryllup på Korineum Golf og Beach Club, både på selve den vakre gress banen ved hotellet eller her nede ved havet. Selveste Virgin sjefen, Richard Branson, har vært på bryllupsfeiring på golfbanen. Se flere bilder og les mer om Korineum Golf & Beach Hotel her. 

Korineum Beach Club et nydelig sted å se solnedgangen i sommerhalvåret. Er du på utkikk etter andre strender, anbefaler jeg  at du leser vår oversikt.

Solenger til familien Oseberg på rad mens vi bader fra moloen Korineum strand klubb Esentepe

Korineum strand med turkist klart vann og noen som bader på Nord Kypros.

 

Mann beunder solen og bølgene som slår mot land på Nord Kypros.

 

This Post Has One Comment

Leave a Reply