You are currently viewing Port Cratos strand klubb

Port Cratos strand klubb

En luksuriøs dag i den «blå lagunen»

Port Cratos strand klubb er en beachclub med en nydelig langgrunt  lagune, som tilhører 5* luksushotellet Cratos. Det gedigne hotellet og Port Cratos ligger før en kommer inn til Kyrenia/Girne på høyre side av veienom en kommer fra Esentepe siden. Når en kommer kjørende fra Esentepe mot Kyrenia kjører en forbi hovedinngangen til Cratos  Hotel, Destiny taverna, en off licence og tar av til høyre første veien som går ned. I enden er det en stor parkeringsplass.

Port Cratos, Kyrenia, Nord Kypros turkis vann, knall blå himmel med deler av nattklubben cage.

Langgrunt turkis vann med Coco bongo island bak på Port Cratos beach club Kyrenia. En favoritt til beste strender Nord Kypros.

Det er en ganske herlig opplevelse å tilbringe en dag i lagunen på Port Cratos.  Langgrunt og helt trygt for små krabater. I bakgrunnen ser en Coco Bongo Island, med Cabanaer som kan leies for en dag. En betaler inngangspenger ca. 25 Tl for å ligge i lagunen og kan fritt benytte fasilitetene som inkluderer strandsenger, toaletter, strandbar, spisesteder etc.

I tillegg kan en på Port Cratos strand klubb leie en cabana helt ytterst på lagunene for hele dagen og kalles Coco Bongo Island. Det koster ca 250 TL for 4 personer, og da er forfriskende frukt og drikke med i prisen.  Vannsport av forskjellig slag tilbys i høy sesongen.

Cabana til leie på dags eller fast basis.

Farverik salat beter og advokado til lunch på stranden.

Lunch fra de enkelte restauranter nede i Port Cratos strand klubber noe dyrere sammenliknet med kommunale strender. Annet er det ikke å forvente da Port Cratos er et 5* hotell. Sammenliknet med norske priser uansett veldig, veldig rimelig. Lunchbuffen, en kan betale for å ta del i sammen med inngangsbetalingen til lagunen, er helt fantastisk. Der er det et stort utvalg til en svært gunstig pris.

Sushi og salat til lunch på stranden.

Ferskpresset gul fruktjuice med sugerør og solbriller.

Yummi, kald ferskpresset fruktjuice med kokos sirup gir god-følelsen i varmen. På en varmeste tiden er det å ligge helt på utsiden av lagunene mot det åpne havet,  svalt og deilig. Port Cratos strand klubb anbefales på det varmeste, både på dag og natterstid. 

Ben på en solsseng med havet rett bak.

Stranden i Port Cratos beach club med solsenger og hotellet i bakgrunnen.