Golfbane Nord Kypros 18-hulls internasjonal standard

Golfbane Nord Kypros 18-hulls internasjonal standard

You are currently viewing Golfbane Nord Kypros 18-hulls internasjonal standard

Ja, på Korineum Golf & Beach Resort

Er du glad i å spille golf?
Da kan 18.hulls golfbane Nord Kypros i Esentepe området passe for deg. 

Korineum Golf & Beach Resort har vært Middelhavets naturlige golf paradis siden åpningen i april 2007. 18 hulls banen (par 72) er laget for golfere på alle nivåer og aldre. Det er en dynamisk 6,232 meter lang bane. Golfbanen ligger i Esentepe området, en liten halvtimes kjøring fra Kyrenia gamle havn.

Det unike bane designet gjør at man kan nyte utsikten til både fjellet og Middelhavet på hele runden. Dette er ikke bare til en flott naturopplevelse, men gir også den utfordring man ønsker å oppleve igjen og igjen som golfspiller.

Vakre omgivelser til golfbanen med oliventrær, fjell og blå himmel på Korineum golf Esentepe.

Banen vedlikeholdes og er i utmerket stand hele året. Med sine strategisk plasserte bunkere og vannhindre, får spillerne spennende utfordringer på nær sagt hvert hull. Fra samtaler med Skandinavere og andre Nord Europere, så viser alle til at banen er krevende. Dette gir spillere på alle ferdighetsnivåer muligheten til å nyte sin runde.

Velpleide green`er og en uklanderlig vedlikeholdt golfbane, er ikke det eneste utrolige på dette ferieparadiset. Med lekkert Boutiquehotel, Spaavdeling og privat strandklubb blir opplevelsen fullkommen. Kypros er en helårsdestinasjon rent klimamessig når det gjelder mulighetene for golfspilling.

Golfbane Nord Kypros med green flag i gult med Kyreniafjellene bak.

Husk å nyte naturen når du går din golfrunde. Noen av hullene er designet rundt bakketopper, ikke bare gir dette banen en ekstra dimensjon, det gir også spillerne en sjanse til å nyte den imponerende naturlige skjønnheten i det omkringliggende området.

Hovedhuset med restauranten, spa og golfbutikken på Korineum.

 

Mennesker som sitter på en terrasse utenfor en golfclub restaurant med utsikt mot Middelhavet.

 

Korineum golfbanes treningsbane for slag på Nord Kypros. Knall blå himmel.

De tre golfbildene over er brukt med tillatelse av  © Stephan Menzies. Etter en runde golf, kan en slappe på Beach club`en nede ved havet.  For mer informasjon om banen, følg linkene nedenfor:

Pro Shop Contact and tee Time Request

Golfbane Nord Kypros med tillegg av bane på den greske siden gir et variert utvalg. Innenfor en radius på 2,5 timers biltur finner du ytterligere 5 golfbaner.

Flere baner er under planlegging og oppføring.

Korineum strand klubb esentepe med treplatting og solstoler.

Korineum Golfbane og 5*hotell har også en egen  Beachclub med restaurant og bar. Stranden er i gåavstand til selve hovedhuset hvor hotellet ligger.

For andre ferieaktiviteter  sjekk hele turistbloggen