Acapulco Hotel strand klubb

Acapulco Hotel strand klubb

You are currently viewing Acapulco Hotel strand klubb

Et «sydhavsparadis» for hele familien

Stranden med Acapulco Beach Club og Resort Hotel, Nord Kypros

Acapulco Hotel strand klubb ligger få hundre meter etter en har tatt av fra hovedveien, som går fra Kyrenia og opp til Buffaveneto restaurant, i retning Esentepe.  Acapulco Beach Club & Resort Hotel på høyre side av veien. Det er godt med strandsenger, parasoller, fin og lang sandstrand, vannsklier, spisesteder og bar, marked, barnetivoli, lekeområde, toaletter, dusjer, skifterom og en pen hage en kan rusle i om en blir lei av å ligge i horisontalen. Alt dette er inkludert i inngangspengene.

En betaler for dags opphold i porten når en kjører inn. Pr. mai 2018 var prisen 25 TL pr. voksne. På søndager i sommer sesongen kan det være den eneste gangen en kan oppleve det er godt med mennesker på strendene på Nord Kypros. Det er normalt å arbeide en halv lørdag, slik at alle har helt fri kun på søndag. Søndag blir da strand dag og Acapulco er populært blant både turister og fastboende.

Lunchbar Acapulco hotel med fantastisk turkis Middelhav bak.

Et lite marked finnes i tilknytning til restaurantene. Ellers er det en lunch restaurant med bar etc rett opp for stranden. På bildet under sees Monica O. Oseberg, FeriehusMiddelhavet, på en overdådig lunchbuffet i forbindelse med en eiendoms konferanse på Acapulco Hotel strand klubb midt av november. Buffet restauranten er for hotellets og konferansedelens gjester. Men strandgjester som er pent kledd, dvs ikke kommer i vått badetøy, går halvnakne etc. kan også spise der mot betaling.  Prisen er ofte svært gunstig iforhold til mengde og kvalitet.

Lunch buffet på hotellrestauranten på Acapulco midt av november.

Svømmebasseng for både de minste barna, svømmedyktige barn og voksne.

På Acapulco Hotel strand klubb  finner en foruten en lang og fin strand, svømmebasseng for både de minste barna, svømmedyktige barn og voksne. Acapulco hotell har oppgradert og utvidet utvalget av vannsklier de siste årene. De har også vannsklietilbud for de yngste barna. Et lite tivoli finner en også på Acapulco Beach Club og Resort Hotel. Du finner lekeområde på et område dekket med gress. Acapulco Beach Club and Resort Hotell lever opp til navnet sitt og anbefales for hele familien. Elexus hotel som ligger nærmere Esentepe har også vannsklier og tilbud for barn.

Acapulco hotell har oppgradert og utvidet utvalget av vannsklier de siste årene.

Acapulco hotell har oppgradert og utvidet utvalget av vannsklier de siste årene.

Barne tivoli på Acapulco hotel strand klubb.

Acapulco hotel med palmer og turkis vann

Utsikt fra den ene delen av Acapulco hotellet utover stranden.