Cratos Hotel nightlife

Cratos Hotel nightlife

You are currently viewing Cratos Hotel nightlife

Hva med restaurantbesøk, magedans, sisha eller bar og nattklubb utendørs?

Cratos Hotel nightlife har mye å by på.  Når Cratos hotel Kyrenia ble bygget i 2010, var hotell komplekset det dyreste som noen gang hadde blitt bygget på den nordlige siden av Kypros. Hotellet har mange og luksuriøse tilbud både til dag- og kveldstid.

Cratos hotell i bakgrunnen, badelagunen foran med stranden.

I løpet av årene etter har det kommet flere store og luksuriøse  5* hoteller. En har 4 stk. Merit hotell og Kaya Palazzo i Alsancak i den vestre delen av Kyrenia, Lords Palace i Kyrenia, og Elexus hotell, som ligger på østsiden av Kyrenia kun 10-15 min. kjøring fra Esentepe.

I inngangs partiet til hotellet, etter en har gått igjennom en metalldetektor.

Det spesielle med Nord Kypros er at inngang til hotellene ikke kun er forbeholdt hotellgjestene. Derimot kan alle som tilfredsstiller dresskoder o.l. benytte seg av restaurantene, barer, nattklubber og beachklubber. Det er selvsagt mot betaling, men den er svært rimelig i forhold til den høye standarden på etablissementene. Dette er spesielt fint når en vil ut og oppleve noe kveldstid. Vi i FeriehusMiddelhavet tar oss ofte en tur for å oppleve deler av Cratos Hotel Nightlife.

En "flonke ny vetaranbil" står inne i resepsjonen på Cratos hotel

I innkjørselen til Cratos står «Hummer» limousinene parkert på rad og rekke. Deretter må en gå igjennom en metalldetektor før en entrer det enorme og overdådige resepsjons området.  I resepsjons området står det blant flere grandiose pyntesaker, en «flonke ny vetaranbil». 

Ned trappen ligger casino med et inngangsparti med vegger bygget av gullbarrer.  På baksiden av hotellet ut mot svømmebassenget kan en slå seg ned i en pergola, røyke vannpipe med frukttobakk eller nyte noe å drikke.

Pergola på baksiden av Cratos hotellet.

Hotel Cratos nightlife har mye å by på. Videre bakover forbi svømmebassenget og ned trappene kommer en til flere restauranter. Der ligger det bla en italiensk-, en sjømat- og en tradisjonell tyrkisk grill restaurant og ikke minst den flotte libanesiske restauranten «Golden Cage». Laserlys fra nattklubbben «the Cage» lyser opp over svømmebassenget på baksiden i helgene.

Laserlys fra nattklubbben Cage lyser opp over svømmebassenget Cratos hotel nightlife

En gullbelagt vegg i golden cage restaurant port cratos.

På Golden Cage kan en i høysesongen og i helgene ofte finne magedans. Høsten, vinteren og på våren tilbyr ofte restaurantene setmenyer med forretter, hovedrett og dessert og så mye alkoholholdige drikker en ønsker for ca. 100TL  ( 2017 priser og kurser). På sommeren vil alle restaurantene også ha et stort utvalg av bord nede ved vannet, da det det er svalt og skjønt der på kvelden.

Festglade mennesker fra FeriehusMiddelhavet ønsker å oppleve Cratos hotel Nightlife.

Mens en venter på at det blir på tide å gå på nattklubben «The Cage» så kan en vente i utebaren. En av de største og mest populære nattklubbene Cage, er utendørs i sommer halvåret. Det kan virke som de fleste nattklubbene for unge mennesker er ute i Middelhavsområdet. Det er jo praktisk, og stor stemning var det, når vi i FeriehusMiddelhavet  en kveld i august testet ut nattklubben.

Se Port Cratos sin webside her

Port Cratos Kyrenia opplyst om kvelden.

Nattklubben Cage på port Cratos hotel nightlife er svært populær og full.