You are currently viewing Korineum Golf og Strand klubb

Korineum Golf og Strand klubb

Utfordrende bane, lekkert golf hotell med strandklubb i Esentepe

Korineum Golf og strand Klubb ligger i Esentepe området. Korineum har den første 18-hulls golfbanen på den nordlige delen av Kypros. I tillegg til golfbanen, er det et luksuriøst boutiquehotell, treningsbane for golf, tennisakademi, proshop, Spa avdeling med behandlinger og en egen Beach club med privat strand.  Selve golfbanen ligger vakkert til mellom Middelhavskysten og Kyrenia / Beşparmak-fjellkjeden ved Esentepe, omgitt av en naturlig skog av Paraply Pines, Carob og Oliven trær.

 

Monica Oseberg foran inngangspartiet til Korineum Golf og Beach Resort, Esentepe, Nord Kypros

Vi i FeriehusMiddelhavet liker oss veldig godt på Korineum Golf og strand klubb. Våre navn er Monica O. og Kjell Erik Oseberg.  Stedet er et fint og hyggelig tilbud i Esentepe nærområdet. Bygningen, tilbudet og golfbanen har gjennomgående høy standard og kvalitet.

Korineum 18-hulls golfbane – en utfordring

Utsikten mot Middelhavet og grønne områder fra terrassen på Korineum lunch bar.

En favoritt for hele familien er lunch ute på balkongen på vårparten. Da er alt irrgrønt, himmelen blå, fuglene synger og en kjenner solen varmer akkurat passelig etter en lang og forfrossen vinter i Norge. En blir helt varm i sjelen av den vakre utsikten. Legger en til en delikat og god lunch til rimelig pris, så føler vi oss, og vi er svært begunstiget i livet.

Mesterskapsbanen på Korineum Golf & Beach Resort er den første 18 hulls golfbanen på Nord-Kypros. Golfbanen er anlagt i et vakkert, dramatisk landskap med store høydeforskjeller og den mest betagende utsikten over Middelhavet fra mange golfhull. Den 6232 meter lange, par 72 golfbane byr på en variert flora med både oliventrær, salvie, timian, stenroser og vakre anemoner, som er en sann fryd for alle sanser. Videre utfordres du av strategisk plasserte bunkere og vannhindringer, som krever god presisjon i slagene for å gå en god runde.

Også fra treningsområdet har du en fabelaktig utsikt over Middelhavet, hvilket gjør at du gjerne vil bruke litt ekstra tid på oppvarmningen før du starter på golfrunden. Treningsområdet består av en 300 meter lang driving range med 34 utslagsplasser, flere greens, hvor du kan trene på kort spill, samt en 3 hulls bane i full lengde, som gjerne kan brukes som oppvarmning før du starter på golfrunden.

Mennesker som sitter på en terrasse utenfor en golfclub restaurant med utsikt mot Middelhavet.

Lounge med peis og møbler med pyntet juletre på Nord Kypros.

Julepyntet i deler av clubloungen på Korineum Golf og strand klubb.

Vakre omgivelser til golfbanen med oliventrær, fjell og blå himmel på Korineum golf Esentepe.

Golfklubben er et populært sted både for lunch, søndags bufeet fra 11.30 – 15.00 til 60 TL pr.pers ( 2017). I tillegg til hotellets normale tilbud og golf, tilbyr de Spa behandlinger til god kvalitet og rimelig pris.

Les mer om golfspilling, golftrening og priser. 

Les mer om forskjellige spa behandlinger her.

I sommersesongen arrangeres Kypriotisk aften med Kypriotisk bufeet og folkedans oppvisning som starter kl. 20.00 hver torsdag. Priser fra sommeren 2017.

Ring for reservasjon: +90 533 888 7575 ( kan gjøres samme dag)
Pris: 0-5 år gratis, 6-12 år 35 TL, 13 år og opp 70 TL .

Blomster og prislister liggende på boret ved Balisiske SPA avdelingen på Korineum golf.

Golfklubbens område er organisert for å være dyreliv-vennlig. Dette er gjort med tanke på å bevare bestanden av rapphøns, ville kaniner, rev; og forskjellige reptiler i området. Golf klubbens 65 hektar er også et fristed for den endemiske floraen. Anemoner, Cyclamen, ulike typer busker med solrose, mastikt, salvie, timian, oliventrær og carobtrær blir ofte observert ved bane området.

Golfbane Nord Kypros med green flag i gult med Kyreniafjellene bak.

Korineum golf Club har en krevende bane og er en fryd for øyet.

Korineum Golf og strand klubb har en krevende bane å spille på og er en fryd for øyet. Med tanke på bærekraftig utvikling, brukes avsaltningsanlegg for å sørge for vanning av golfanlegget. Det avsaltede vannet pumpes inn i to innsjøer på golfbanen, som begge har opparbeidet seg egne økosystemer med ferskvannsfisk.

Mann sittende på huk mens han peiler seg inn på puttinggreen.

Korineum golfbanes treningsbane for slag på Nord Kypros. Knall blå himmel.

Korineum stranden med klart turkist flott vann og en molo bak.