You are currently viewing Middelhavets glemte perle, The Cuba of The Mediterranean Sea eller The Med’s last unspoiled paradise

Middelhavets glemte perle, The Cuba of The Mediterranean Sea eller The Med’s last unspoiled paradise

Kjært barn har mange barn!
For oss som har besøkt Nord Kypros vet vi at alle disse utsagnene passer. Nord Kypros er et av få steder rundt Middelhavet hvor man fortsatt kan bevege seg, selv i høysesong – uten å måtte stå i kø, være seg på shopping, restauranter, sightseeing plasser eller på stranden. Utsagnene i overskriften har vi hentet fra 3 steder som alle skriver om dette (nesten) uoppdagede paradis innerst i Middelhavet.

Bildene i dette blogg innlegget er fra Varosha “Spøkelsesbyen”,

en bydel i Famagusta.

Middelhavets glemte perle

Vagabond Reiselyst

Et norsk online reisemagasin skrev en flott artikkel om Nord Kypros tilbake i 2017, de omtalte den gangen Nord Kypros som Middelhavets glemte perle, et utsagn som stemmer den dag i dag.

Middelhavets best bevarte hemmlighet

 Business Review

Nettstedet Business Review omtalte i 2018 Nord Kypros som Middelhavets best bevarte hemmlighet, eller Middelhavets Cuba. For de som har vært på Nord Kypros, og som kjenner Cuba – vet hva de mener.

hele nord kypros

For det største utvalget boliger på Nord Kypros, klikk nedenfor.

North Cyprus is the Cuba of the Mediterranean Sea

Britiske – Travellers Mall

Travellers Mall skriver – som oss, om hvor fantastisk det er på Nord Kypros. Man får følesen av å reise tilbake i tid, mange sier at Nord Kypros ligger 30 år etter Spania. Etter å ha feriert 10 år i egetn leilighet i Spania før vi de siste 8 årene har være på Nord Kypros må vi si oss enige. Det er mye som vi liker i Spania, men alt i alt – så velger vi Nord Kypros  som nummer 1!

Ønsker du å lese artiklene vi referer til i dette inlegget, finner du de her (klikk på navnet):

Vagabond

Travellers Mall

Business Review

Bildene i dette blogg innlegget er fra Varosha “Spøkelsesbyen”,

en bydel i Famagusta.

Ønsker du mer informasjon som dette, samt info om nye prosjekter som lanseres på Nord Kypros. Meld deg på vårt nyhetsbrev!