Om FeriehusMiddelhavet

Hei, vi er Monica O. og Kjell Erik Oseberg.

Om FeriehusMiddelhavet Kjell ERik Oseberg og Monica Oseberg ute på tur på Nord Kypros.

La oss fortelle litt om FeriehusMiddelhavet. Vi er en guttefamilie på fem + 2 katter som bor på Lørenskog utenfor Oslo. I 2014 var søkte vi markedet etter et feriehus ved Middelhavet. Vi hadde hatte mange fine år i med sommerferie i Altea på Costa Blanca, Spania, men var klar for noe roligere. Som unge og som småbarnsfamilie var vi mange ganger på den gresktalende siden av Kypros. Vi elsket det der. De lokale hadde fortalt oss hvor vakkert Kyreniaområdet er med sin grønne vegetasjon, fjell og borgen. Den gangen var det stengt og utilgjengelig.

Om FeriehusMiddelhavet

Derfor ble det naturlig å ta en tur til Nord Kypros for å se hva som lå ute til salgs til svært gunstige priser. Vi dro, vi så, vi forelsket oss i solnedgangen og kjøpte en 3 soveroms leilighet med takterrrasse under bygging. Det har blitt mange turer etter den første turen i pinsen i 2014.

Vi har tilbragt tid  i alle årets måneder på øya siden da. Hatt vinter-, påske-,  sommer-, høst- og juleferie i leiligheten mange ganger. Vi har feiret 17.mai og pinse, bursdager og en sølvbryllups markering. det blir bare bedre og bedre for hver gang vi er der. Uten om våre egne opphold har vi leid ut til norske og utenlandske mennesker. Det har gått veldig fint, folk storkoser seg.

Alle tre sønnene våre har flyttet ut, og er i jobb. En i London og de andre her i Norge. Til Nord Kypros vil de være med allikevel. Det setter vi stor pris på, det er et samlingspunkt for oss.

Det er lett å bli forelsket i Nord Kypros!

Kypros er en helårsdestinasjon, det var viktig for oss med tanke på et permanent feriested. Det var også svært viktig for oss at det er mye å se og gjøre. Vi liker og farte rundt for å se og lære. Legger en sammen alt på begge sider av grensen, samt alle spennende stedene innerst i Middelhavet en kan kombinere et opphold med, er utvalget mye større en vi så for oss.

Lurer du på om Nord Kypros kan være et aktuelt sted for din ferie? Les vår artikkel om 9 grunner  for å velge Nord Kypros for årets ferie.

Ønsker du å  en leilighet med få eller mange soverom eller en villa, for en kort eller lenger periode?  Ta kontakt, vi kan hjelpe deg med det.

Vi leier ut vår private leiligheten som har  panoramautsikt over havet og fjellene. Soloppgang til frokost og en fantastisk solnedgang som farger himmelen rosa i sommer halvåret. Leiligheten ligger på Sea Magic Park, et prisbelønnede anlegg nær Esentepe. Leilighetskomplekset med sin gode standard, ble kåret til “Best Seafront Development 2014 og 2016 Nord Kypros” på International Property Show i Dubai og på Nord Kypros. Leiligheten var ferdig høsten 2015, og har 3 doble soverom, to bad med dusj, stue med åpen kjøkkenløsning, bod, balkong på 18 kvm. og stor takterrasse.

Den nordlige delen av øya fremstår, som en bortgjemt juvel av et ferieparadis.

Vi har på de følgende sider  og på bloggen samlet informasjon slik at du kan få mest mulig ut av ditt opphold i “paradis”. Ellers kan du lese  oppsamlings artikler om beste strender, beste restauranter, sightseeing, ferieaktiviteter og hvordan komme seg rundt.

Slik skal det være noe av interesse for livsnyteren, den matglade, den aktive trimmeren, kultur- og naturelskeren, barna, ungdommen, kjæresteparet, mor og far, bestemor og bestefar på Nord Kypros Middelhavets bortgjemte land. Vi kan ikke tenke oss noe bedre sted for å fylle opp kontoen for livskvalitet enn i vårt ferieparadis på Middelhavets 3.største og kjærlighetens øy.

Den 60m² takterrasse som er utstyrt med egen BBQ, kjøkkenbenk med innlagt vann og et kjøleskap, god plass for å sole seg samt en egen dusj på taket. Takterrassen har panoramautsikt over havet og fjellene. Her finner du flere bilder fra vår ferieleilighet  for deg som ønsker å leie feriehus på Nord Kypros.

Nord Kypros, er stedet hvor tiden har stått stille i flere tiår.

Anlegget  tilbyr en rekke førsteklasses fasiliteter for deg som ønsker å leie feriehus på Nord Kypros. Dette inkludert 4 stk. utendørs svømmebasseng med solsenger, lekeplass, turvei, privat nedkomst til strand, BBQ områder, servicekontor, restaurant/bar, egen parkeringsplass for bil,  innendørs svømmebasseng, badstue, treningssenter og hamam. På servicekontoret kan en leie sykler på time, dag eller ukes basis. Ønsker du å leie Feriehus på Nord Kypros av oss, så organiserer vi tur/retur airport transport. Du blir tatt imot i ankomsthallen på den flyplassen du flyr til, og helt frem til inngangsdøren til leiligheten. Vi anbefaler leiebil deler eller hele oppholdet og organiserer det også for deg.

Om FeriehusMiddelhavet

Ønsker du derimot å kjøpe deg en egen feriebolig så anbefales vår webside  FeriehusMiddelhavet med noe av de prosjektene vi formidler. Vi er samarbeidspartner med det lokale eiendomsmegler kontoret Goldmark Estates Ltd.

Goldmark Estates er medlem av KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund og ble i 2019 kåret til det beste eiendomsmegler på Nord Kypros.

Goldmark Estates med Feriehusmiddelhavet Monica og Kjell Erik Oseberg