You are currently viewing Sky Bar Lords Palace 5* Hotel Kyrenia

Sky Bar Lords Palace 5* Hotel Kyrenia

 Lords Palace hotel Kyrenia Girne Nord Kypros inngangsparti og 7 etasjer med vinduer.

Sky Bar Lords Palace 5* Hotel  åpnet opp i 2016. Slik kunne Kyrenia by og hele landet smykke seg med enda et 5*hotell på Nord Kypros. Eiere av ferieboliger, leiligheter og villaer på øya er hjertelig velkommen til å spise, drikke og bruke fasilitetene mot betaling. Det setter vi i FeriehusMiddelhavet stor pris på. Det er en av mange supre ting på nordsiden av øya.

Utsikten fra Sky Bar Lords Palace og takterrassen med svømmebassenget, er en fryd. Har du ikke vært der, ta deg en tur. Om ikke annet for utsiktens skyld.

Svømmebasseng med restaurantbord foran og utsikt bak til fjellene, himmelen og byen Kyrenia Nord Kypros.

Det er en lekker utsikt ut mot havet og til  Kyrenia by  med omland og Besparmak / Kyrenia fjellene bak. I tillegg til å VIP-plasser til solnedgangen så kan en se Kyrenia Castle, St. Hilarion Castle og oppe i åssiden vil en se Bellapais kloster og landsby. 

Mann ser ut på havet og dame titter ned over kanten på Sky Bar Lords Palace hotel Kyrenia Nord Kypros

Du ser hotellets uteområde når en titter ned over kanten. Om du tørr da. Det er ikke for de som er av den engstelige typen med høydefobi.

Bakover mot vannet er det flott område nede på bakkeplan med svømmebasseng, solsenger, restauranter, cabana’s, sandstrand  og andre fasiliteter.

Lords Palace Hotel Kyrenia sitt underholdnings område kalles Bella Marin. Der finner du mange restauranter, barer, flere basseng, et spa-senter i japansk stil, en shisha-lounge, butikker og diverse fornøyelses tilbud alt på samme stedet.

I tillegg til Sky Baren så finnes det av fornøyelser kasino, Marrakech Lush Club og Odyssey club. Nattklubbene er normalt åpen onsdag, fredag og lørdag. Utendørs nattklubben Odessy club er oppe kun i sommersesongen. Sky baren er oppe hver dag fra kl. 9.00 og hele året.

Baren gir flott utsikt i dagslys, men vi må innrømme stedet ble kanskje enda flottere når mørket la seg. Det vakkert opplyste svømmebassenget og resten av Kyrenia by, gir en spesiell atmosfære.

Sky Bar Lords Palace Hotell sitt svømmebasseng opplyst blått med Kyrenia Girne Nord Kypros opplyst bak.

Lord’s Palace Hotell Sky Lounge og Bar 

Åpningstid:  09.00 – 02.00
Telefon for reservasjon: + 90 548 830 32 18
Web:  se her 

 Lords Palace hotell Kyrenia Girne Nord Kypros i mørket opplyst med overbygget inngangsparti og 2 løvestatuer.